Forum ogólnotematyczne
Jak wiadomo wszystkim mieszkańcą Gorzanowa najmocniejszą, a zarazem jedyną sekcją sportową jest piłka nożna i związany z nią klub sportowy zamek gorzanów, którego celem od klku, a może nawet kilkunastu lat jest awans do A-klasy, a sportowców po karzdym meczu możemy oglądać w barze "Panda" po sprzyciu znacznej ilości alkoholu.
Zapraszam do dyskusji na temat sportu w Gorzanowie, a może ktoś ma pomysł jak poprawić funkcjonowanie tego klub i pomóc w awansie do A klasy :-)
wniskuje ze skoro spotykszasz sportowcow pijanych w pandzie to tez pewno zachodzisz to tego przybutku rozpusty a wiec powiem ci tylko tyle ze po wygranym meczu kazdemu sie nalezy lyk zimnego piwka a co do awansu do legendarnej
A kalsy to drazliwy temat wrod lokalnej spolecznosci i lepiej nie rozprawaic o tym poblicznie bo mozna zostac zlinczowanym przez niektorych wiec ten temat zostawmy
wiedzialem ze poruszysz temat basenu regeneracyjnego ale co inaczej rozluznia zmeczone sezonem miesnie jak wizyta na basenie i zimne piwko nie ma nic lepszego mozna powiedziec lokalna odmiana odnowy biologicznej . aco do tego wiadra piwa to kazdy "regeneruje " sie
taka iloscia jaka potzrebuje jeden wypije 2 piwka a innemu potrzeba wspomnianego wczesniej wiadra to kwestia indywidualna .
wypraszam sobie takie obelgi zarowno zawodnicy jak i ja nie jestesmy alkoholikami .... wydaje mi sie ze twoje liczne i czeste eskapady alkoholowe juz w takim stopniu zaburzyly twoje postrzeganie swiata ze wszystkich mierzysz swoja miara . poza tym trzeba odroznic czlowieka /ludzi ktory pija sobie 3 piwka i spokojnie ida do domu (patrz ja czy inni sportowcy ) od ludzi ktorzy pija na umur przy tym zachowujac sie prostacko (chyba nie musze mowic kogo tu mam na mysli )
Ostatnio edytowany przez szyderca (2009-12-22 18:30:20)
prosze cie po co wymyslasz jakies plotki na moj temat ..nigdy nie widziales mnie pijanego, podpitego tak ale nie pijanego poza tym oczy jak wampir to twoj znak rozpoznawczy i fakt dzieki ktoremu jestes orginalny poza tym nie wspomne o twoich fanaberiach jakie wyczyniasz po alkoholu , wogole nie trzeba o tym mowic bo wyszyscy wiedza co robisz bo spodkac ciebie pijanego nie ejst trudno wystarczy odwiedzic nasz lokalny bar w dowolnym momenice